0

razzatokossze_fekvo.jpg

A DIAK50 csapat ismét 50%-os áron garantálja a diákoknak a SZIGETbérletet. Az elmúlt 4 évben már több, mint 700 fesztiválozót juttatunk be FÉLÁRON a Szigetre...és idén sem állunk le! ;)

Nem kell mást tenned, mint a http://sziget.meex.hu/csapat/DIAK50 oldalon a regisztrációt követően a 'Csapathoz csatlakozok' gombra kattintasz, és megadod az alábbi adatokat:

Csapatnév: DIAK50
Csapatkód: DIAK50

Mi elrepítünk a Szigetre! Akik hozzánk csatlakoznak, azok között 3 tálca Red Bull-t sorsolunk ki!

Csatlakozz hozzánk minél előbb, mert akik május 1-ig regisztrálnak és befizetik a jegy árát, azoknak NEM kell OTP PayPass kártyát igényelniük. Nem érdemes habozni, csatlakozz még ma! ;)

Spórold meg velünk a Szigetbérleted árát! ;)

További infók:
www.facebook.com/szigetjegy

Aki rendelkezik magyar diákigazolvánnyal vagy idén már nem diák, de 2012-ben, 2011-ben, 2010-ben, vagy akár 2009-ben részt vett a MEEX-Sziget diákjegy akcióban (FONTOS, hogy ebben az esetben a ugyanazzal az e-mailcímmel regisztrálj, amivel régebben), akkor ugyanezekkel a feltételekkel vehet 50%-os bérletet!

Idén újra 50%-os SZIGET!


A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr525229973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása