0

exxon_plakat_kicsi.pngAz Energy Challenge országos hallgatói verseny során a résztvevők változatos kihívások teljesítésén keresztül nyerhetik el a fődíjat és indíthatják be karrierjüket a világ legnagyobb magántulajdonában lévő olajvállalatánál. A versenyre IT, közgazdász és nyelvszakos hallgatók 3 fős csapatait várjuk.

Miért érdemes részt venni?

  • Karrierlehetőség

Az Energy Challenge egyik célja a tehetséges munkatársak felkutatása az ExxonMobil számára. A verseny során jó esélyeket szerezhetsz az ExxonMobil csapatába kerülésre. Ha jól szerepelsz, különböző személyes előnyökhöz juthatsz a felvételi folyamat során.

  • Értékes díjak: Prágai hétvége, Forma-1 belépő

A karrierlehetőség mellett különböző nyeremények is várják a verseny győzteseit. Az első helyezett csapat Prágába utazhat egy hosszú hétvégére, ahol a pihenés és szórakozás mellett az ExxonMobil helyi főhadiszállására is ellátogathatnak.

  • Személyes értékelés

A versenyben résztvevők számára különleges értékelési lehetőséget is biztosítunk. Már a selejtező során is adunk visszajelzést a résztvevők eredményei alapján. A döntőbe jutott csapatok tagjainak saját, személyes értékelést adunk a döntő során felmért képességeiről. Az értékelés segíthet az erősségek és gyengeségek megvilágításában, a különleges tehetségek és a fejlesztésre szoruló területek kiemelésében. Ismerd meg magad jobban játszva!

Az Energy Challenge során online selejtezőn vesznek részt a csapatok, ahol különböző témákban kvíz kérdésekre kell válaszolni. A selejtező 10 legtöbb pontot gyűjtő csapata kerül az élő döntőbe.

Jelentkezési határidő: 2012. március 23.
További részletek és regisztráció:
www.energychallenge.hu
www.facebook.com/energychallenge

Üdvözlettel:
Energy Challenge Szervezők
 

Energy Challenge - Energize your brain


A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr244185845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása