0

A Hewitt Associates nemzetközi, humán tanácsadással foglalkozó szervezet a 2010-es évvel ismét megrendezi nagyszabású munkáltatói arculat kutatását. A felmérés célja az egyetemeken és főiskolákon tanulók, továbbá a pályakezdők és a már több éves munkatapasztalattal rendelkezők munkaerőpiacról alkotott véleményének feltérképezése.

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

Nem kétséges, hogy arról sokat tudsz, mit várnak el a vállalatok Tőled, mint leendő vagy aktuális munkavállalótól.

Mi és a potenciális munkáltatók arra vagyunk kíváncsiak, Te mit vársz el attól a cégtől, ahol szívesen dolgoznál, vagy – éppen ellenkezőleg – melyek azok a tényezők, amelyek miatt bizonyos vállalatok, vagy akár teljes iparágak veszítik el vonzerejüket a szemedben.

Mondd el nekünk, mit gondolsz a kérdőívben található iparágakról és cégekről, hogy együtt formálhassuk a hazai munkáltatókat olyanná, amilyennek Te is szeretnéd látni őket!

A kérdőív:

https://www.myhewittsurvey.com/survey/YFPR10&r=DIAKVE

Amennyiben a kérdőívet egészében kitöltöd:

  • részt veszel nyereményjátékunkban, amelyben értékes nyereményeket sorsolunk ki: iPod, MP3 lejátszók, fényképezőgépek és digitális kamerák,
  • minden kitöltő számára friss fizetési adatokat szolgáltatunk az általa megjelölt munkakörre,
  • a kutatás eredményeiről áprilisban olvashatsz részletesebben az együttműködő partnerek oldalain.

your future potentials research 2010


A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr421663526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása