0

Ma volt az IndaFotó által szervezett fotóséta a 4-es metró területén, ahol is a Gellért tértől a Kálvin térig elsétált az Indás közösség tagjai.

A találkozó után kiosztották a biztonsági sapikat, és le is mentünk lift és lépcső segítségével a Gellért téri megállóba, ahol szétnéztünk, majd az alagúton keresztül elsétáltunk a Kálvin térig.

Egy élmény volt!

Érdekes volt lent látni a dolgokat, amik felett nap mint nap elsuhan az ember úgy, hogy nem is tudja mik történnek alant.

A Gellért téren van a kisvasút székhelye, amivel gondolom a dolgokat szállítják, alagútelem, meg hasonlókat:D

Az alagutak készen vannak, már csak a síneket kell lerakni, meg egy kis fazon igazítás kell;) S meglepő tisztaság volt a körülményekhez képest, illetve ahhoz mérve, amilyen sár volt a Gellért téri állomáson.

Az állomások szerkezet készek. Bár nekem picit kicsiknek tűntek az állomások, meg a közöttük lévő távolság is. De lehet, hogy csak optikai csalódás. Nekem körülbelül 3 metrószerelvényinek tűnt, régivel nézve.

Munkásokkal nem találkoztunk:D biztos másfelé dolgoznak mostanában:D

S most következzenek a képek, sajnos egy része pöttyös, mert piszkos lett az objektív:(

 

 

Szép képek keletkeztek a profibbaktól, profibb gépekkel, Én csak kompaktal voltam:D

Érdemes megnézni azokat is!

Metró4 - report, hogy állunk


A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr481640611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása