0

Az első Immochan innovációs pályázat célja, lehetővé tenni a vásárlók számára, hogy elképzeljék a jövő bevásárlóközpontját, ahová örömmel térnek be, amellyel azonosulni tudnak. A résztvevőknek köszönhetően tájékozódik az Immochan vásárlóik elvárásairól és igyekeznek reagálni ezekre.

A következő verseny kategóriák közül lehet választani:
 

INNOVÁCIÓ & SZOLGÁLTATÁSOK: Az Immochan hisz abban, hogy minden bevásárlóközpont kulcseleme az ügyfél számára kínált kitűnő szolgáltatások (bankautomaták, wifi, zárható szekrények, banki szolgáltatások, stb.). Képzelje el a jövő szolgáltatásait, például, hogy valaki leparkolja az Ön autóját, viszi a bevásárlótáskáját vagy megtervezi a ruhatárának stílusát, valaki aki akár lefoglal Önnek egy hotelszobát vagy megszervezi az Ön által vásárolt termékek házhozszállítását. Elképzelésünk, hogy a bevásárlóközpontjainkban eltöltött napját emlékezetessé, élvezetessé és teljesen stresszmentessé tegyük.


INNOVÁCIÓ & ANIMÁCIÓK: Animációk sokaságát kínáljuk Önnek és családjának az Auchan bevásárlóközpontokban, a divatbemutatóktól kezdve a pénzspórolási promóciókig, az állásbörzétől a Föld napjáig. Használja a képzelőerejét és találjon ki egy rendezvényt az egész családja számára.


INNOVÁCIÓ & KOMMUNIKÁCIÓ: A bevásárlóközpontok olyan hagyományos eszközöket használnak marketing kommunikációs kampányaikhoz, mint: nyomtatott média hirdetések, rádió, televízió, hirdetések a buszmegállókban, az interneten, DM levél. Képzeljen el egy olyan új rendszert, mellyel olyan sok embert tud informálni a bevásárlóközpont életéről, amennyit csak lehetséges.

 

Bővebb információk: http://www.immochan.hu/innovation

Immochan innovációs verseny


A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr381634272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása