0

A Tesco áruházi és központi irodai gyakornoki programjai megalapozott karrierutat, azonnali munkahelyet és versenyképes jövedelmet kínálnak friss diplomások számára. Az új munkatársak hasznos ismereteket, tapasztalatokat szereznek, megismerik az egész vállalat működését, mindennapjait. Mentoraik az előrehaladást visszajelzésekkel és észrevételekkel támogatják. Záróvizsga után a munkatársak végleges kinevezést kapnak.

 
Csanda Dóra – beszerző gyakornok
Általános elképzeléseimet a multinacionális vállalatokról a Tesco messze felülmúlta. A gyakornoki program alaposan, pontról pontra fel van építve. Pontosan tudták, hogy miért vettek fel és mit szeretnének „kinevelni” belőlem. Gyakorló területemen próbálgathatom a szárnyaimat, közben azért persze „fogják a kezemet”, így nagy baj nem érhet sem engem, sem a Tescót.
 
Berze Péter – Value Manager gyakornok
Az elmúlt öt hónapban megtanultam, hogy a Tesco nem csak áruházlánc, hanem egy folyamatosan fejlődő, jól működő „gépezet”. Gyakornokként megismertem a központi irodán kívül az áruházakat, a központi raktárakat, a munkafolyamatokat. A programban részt vevők, mint egy iskolai osztály, úgy indultak neki ennek a „kalandnak” – és ez az összetartás most is megvan.
 
Jelenleg harminc pályakezdőt keresünk az alábbi területekre: beszerzés, ingatlangazdálkodás, épületgépészet, épülettervezés és -kivitelezés, logisztika, minőségbiztosítás, jog, marketing, pénzügy, HR, kereskedelem és vevőszolgálat.

További információ és jelentkezés: www.ashcroft.hu/counters/tesco.php?id=201

 

Emelkedj fel velünk!


A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr231099258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása