0

MILYEN JÁTÉKOS VAGY? - DIÁK MENEDZSMENT BAJNOKSÁG 2009

 
Nagy örömmel jelenthetjük, hogy idén is útjára indul a méltán népszerű országos diákverseny, a Diák Menedzsment Bajnokság, idén 13. alkalommal!
 
A versenyre 3 fős csapatokat várnak, az ország bármely felsőoktatási intézményéből! A csapatok kipróbálhatják, milyen egy vállalat (Sörgyár!) élén állni, és menedzseri döntéseket hozni, természetesen mindennemű kockázat nélkül! A vállalat pénzügyeiről, marketingjéről, logisztikájáról és termeléséről hozott döntéseket egy szimulációs program és a Játékvezetés értékeli. A regionális fordulókon 40-50 csapat méri össze tudását, a legjobbak pedig bekerülnek az országos döntőbe!
 
A versenyen minden nevezett csapat NYER! Egyrészt nem mindennapi tapasztalatokkal gazdagodik és találkozhat piacvezető cégek munkatársaival, másrészt a versengés értékes nyereményekért zajlik!
 
Fődíj a KMPG felajánlásában egy 16 gigás iPod Touch nagytudású MP3 lejátszó!
 
További díjak:
  • prágai utazás az ExxonMobil felajánlásával,
  • Wellness hétvége a CEMEX felajánlásával.
  • 2 napos karrier tréning a Kelly Services-től,
  • ejtőernyőzés a Red Bull csapatától
  • ...és sok-sok meglepetés!
 
A verseny május közepéig tart. A közel két hónap alatt az ország egyetemi városaiban élő selejtező fordulókat rendeznek, majd májusban a legjobbak a DÖNTŐ fordulón mérkőzhetnek meg! Állomások: Budapest, Szeged, Miskolc, Debrecen, Pécs és Győr!
 
Ha szeretnél részt venni a versenyen, akkor keresd iskolád koordinátorát és jelentkezz!
 
Jelentkezési határidő 2009. március 31.
 
A versenyről és a díjakról további információt a http://www.diakverseny.hu oldalon találhatsz!

 

Diák Menedzsment Bajnokság 2009


A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr87998219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása