0

eon2014.png

Jelentkezz!

2014-ben ismét Challenge.on! A villamosmérnöki esettanulmány verseny az idei évben már negyedszer indul útjára és várja a kihívást vállaló hallgatók csapatait.

A játékosok a verseny során betekintést nyerhetnek az E.ON mérnökeinek világába. Az izgalmas esettanulmányokat az E.ON szakértői állították össze mindennapi munkájuk során tapasztalt valós problémahelyzetek alapján.

Felvillanyozódtál? Akkor elmondjuk, miért érdemes részt venned:

• Hasznosítható tapasztalatot szerezhetsz és bővítheted ismereteidet;
• Alkalmazhatod szakmai tudásodat és a csapatmunkával fejlesztheted együttműködési készségedet;
• A sikeres szerepléssel akár a karrieredet is megalapozhatod az E.ON-nál
• Értékes nyereményeket nyerhetsz

3 fős csapatok jelentkezéseit várjuk, akik bebizonyíthatják, hogy megállják a helyüket a mérnöki területen is. A verseny selejtezője online módon zajlik. Az esettanulmány feladatok 3 fordulóján minden csapat részt vesz. A 4 legjobb teljesítményt nyújtó csapat tagjai élő döntő keretében mérkőznek meg az értékes díjakért.

Díjak:

1. helyezett csapat: Szakmai gyakorlat itthon és tanulmányút Malmöbe az E.ON csoport svéd leányvállalatához.
6 hetes rotációs szakmai gyakorlat az E.ON Hungária csoportnál, és 3 napos szakmai tanulmányút Malmöbe, az E.ON csoport svédországi leányvállalatához. Itt megismerkedhettek egy igazi Smart Cityvel, és megnézhetitek a svéd E.ON innovációs központot. Láthatjátok, hogyan működik a hálózati terület egy másik országban, és hol járnak a svédek az energiatakarékos megoldásokban!
2. helyezett csapat: Ebook olvasó minden csapattagnak
3. helyezett csapat: Extreme Digital ajándékutalvány
4. helyezett csapat: Értékes E.ON ajándékcsomag

A sikeres részvételnek köszönhetően hírnevet szerezhetsz és egy lépéssel közelebb kerülhetsz az E.ON-os karrierhez, hisz a vezetők is figyelemmel kísérik a versenyt.

További részletek és jelentkezés:

www.challengeon.hu
http://www.facebook.com/Challengeon

Challenge.on 2014


Téged is felvillanyoz a kihívás?

A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr665881366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása