0

Tesco Business Game: a jó vezetők jutalma Apple-ajándék, vagy egy londoni út lesz!

Próbáld ki magad: milyen lennél egy áruház igazgatójaként? Hogy megismerhesd, milyen komoly feladat ez, a Tesco egy vadonatúj, valós idejű áruházvezetési szimulációs játékkal és értékes Apple ajándékokkal, vagy egy londoni utazással vár!

 

Ha egyetemista vagy, vagy nemrég végeztél, egy nem mindennapi játékra hívunk: bújj egy áruház-igazgató bőrébe, és vezess egy Tesco áruházat! Vigyázz, a feladat ugyanolyan komoly, mint a való életben: először is áruház-igazgatóként „alkalmazásba veszed” két barátodat, akik a csapatban kereskedelmi- és vevőszolgálati igazgatóként segítik majd a munkádat. Aztán regisztrálni kell csapatodat március 17-ig ebben az angol nyelvű játékban. Március 18-án indul a játék, ettől kezdődően 6 héten és 18 körön keresztül kell vezetned az áruházad: elhárítani minden akadályt a sikeres működés útjából, és maximalizálni a profitodat. Komoly feladatért azonban komoly nyeremények is várnak rád, és csapatod másik két tagjára is: egy-egy Apple iPad, vagy Apple iPad mini vagy iPod nano tulajdonosai lehettek. De könnyen lehet, hogy tiétek lesz a fődíj: egyhetes londoni utazás, ahol nemcsak a város, de egy angol Tesco áruház mindennapi életét is megismerhetitek! Legyél képben a Facebook-on is: kövesd a játék híreit, ismerd meg a játékszabályt, és szerezz játékostársakat azzal, hogy megosztod a játék rajongói oldalát! Nos, kezdhetjük?

game.tesco-frissdiplomas.hu/

Tesco Business Game


A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr275118461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása