0

Szívesen vezetnél egy vállalatot?

Dobj be mindent és légy Te a legjobb vállalatvezető!


A Diák Menedzsment Bajnokság idén is kihívást állít a vállalkozó kedvű hallgatók elé! 2011-ben a csapatok egy élelmiszeripari termelő és értékesítő vállalat vezetésének szerepét veszik át. A szimuláció egy FMCG üzletágban, pontosabban üzletágakban aktív vállalatot modellez.


Az FMCG szektorba tartozik minden nem tartós, és különleges jellegzetességgel nem bíró termék: pl. italok, nem alapvető élelmiszerek (jégkrémek, joghurtok), más szóval megfogalmazva talán mindaz, ami egy boltban a kosárba kerülhet. A cél a legmagasabb profit elérése a szimulált piaci környezetben.

 

Amellett, hogy a verseny jó buli és szakmai tapasztalatot is nyújt, a támogatóknak köszönhetően értékes díjak is várnak a legjobbakra:

-       Pocketbook IQ 701 színes e-book olvasó

-       Prágai hétvége

-       Karrier tanácsadás

-       Wakeboard oktatás Szóláth Szebasztiánnal

 

A verseny regionális selejtezőinek helyszínei: Szeged, Budapest, Miskolc, Debrecen, Pécs és Győr. Idén új budapesti helyszínünk a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügy Számviteli Főiskolai Karának V. előadója, mely méltó környezetet biztosít a kihívásnak!

Ha szeretnél részt venni a versenyen, akkor keresd iskolád szervezőjét és jelentkezz:

www.diakverseny.hu

Tavalyi döntő képekben:

;

Támogatók:

Kiemelt támogató: KPMG

Főtámogatók: ExxonMobil, British American Tobacco

Támogató: CEMEX, Kelly Services, Dreher, Red Bull Mobile, HVG Állásbörze, BGF PSZK, ESET

Médiapartner: HVG, jobline.hu, Napi Gazdaság, frissdiplomás.hu, Alinea Kiadó

Diák Menedzsment Bajnokság 2011


A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr762690500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása