0

A tavalyi év versenyének sikerére alapozva idén is megrendezésre kerül a ‘freshhh2010’ elnevezésű, több fordulóból álló, on-line nemzetközi vetélkedő.  A játék témájában az olaj- és gáziparra fókuszál, jellegében főként műszaki orientációjú. A verseny nyelve angol, de nem a nyelvtudás számít.

A megmérettetés több fordulóból áll. Az első egy on-line forduló: kvízkérdésekkel, on-the-job szakmai jellegű feladatokkal, valamint játékos logikai feladványokkal. A második fordulóban egy kreatív feladatot kell megoldani, majd ezt követően a döntő következik a legjobbak személyes részvételével. A verseny az utolsó forduló kivételével interneten zajlik. Háromfős csapatok jelentkezését várjuk:
www.freshhh2010.net 

A versenyre való regisztráció már elkezdődött és február 28-án zárul le. Regisztrálj még ma, keress két társat magad mellé, és hozd létre a csapatod!

A vetélkedő össznyereménye 20.000 EUR! A végzősöknek lehetőség nyílik a MOL-csoport ’growww2010’ Friss Diplomás Programjába való bekerülésre.

Ha korábban már játszottál, az idei vetélkedőt se hagyd ki!

Ha pedig még nem játszottál, idén próbáld ki Te is, "freshhh-ülj" egyet! :)

It's your turn!   www.freshhh2010.net

Have fun and good luck!

 

 

 

MOL ‘freshhh2010’ ,az on-line nemzetközi vetélkedő


A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr101706289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása