0

A Liska Tibor Szakkollégium által szervezett Gazdasági és Menedzsment Szakmai Hetek programsorozat keretében idén először nyílt lehetőség részvételre élő gazdasági szimulációs tréningen.

 
A szimulációra alapuló képzés módszere az úgynevezett „részvétel általi tanulás”, amely során a résztvevők a különböző helyzetek megtapasztalásával és átélésével egy időben elsajátíthatják a modellezett összefüggéseket. A gyakorlat során a résztvevők 3-5 fős csapatokat alkottak, a csapatok pedig egy-egy sörgyárat irányítottak. A vállalatok egymás versenytársai voltak, így döntéseikkel közvetlenül befolyásolhatták a többiek eredményességét. A csapatok periodikus jelleggel gazdasági-pénzügyi döntéseket hoztak, amelyeket a piac és a gazdasági környezet szerepét átvevő számítógépes modell, valamint a kurzus végén a trénerek értékeltek.
 
A verseny támogatója a Haszon Magazin volt, a szimulációs tréninget az EcoSim tartotta.
 
Miért volt érdemes részt venni?
- átélhetted egy vállalat vezetésének kihívásait, izgalmait
- kibővíthetted üzleti ismereteidet
- fejleszthetted készségeidet (csapatmunka, elemzés, vezetés, összefüggések felismerése, időbeosztás, érdekérvényesítés...)
- tapasztalat!
- és nem utolsó sorban: ingyenes volt!

 

Liska Tibor Szakkollégium - Gazdasági és Menedzsment Szakmai Hetek


A bejegyzés trackback címe:

https://szimulacio.blog.hu/api/trackback/id/tr311117814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása